+38 063 95 995 06
Статті

10 корисних додатків для Instagram та Stories

Додатки для редагування, планування та інших корисних функцій.

Для того, аби твої фото в Instagram набирали багато лайків та приносили нових підписників, недостатньо просто поставити пост у праймтайм. Потрібно зробити також багато іншої, не менш важливої, роботи: обробити фото, інколи заздалегідь запланувати його і навіть придумати підпис.
Склали список з десяти додатків, що обов’язково мають бути на смартфоні у кожного Instagram-блогера. Підозрюємо, це лише перша подібна підбірка: корисних додатків для Instagram та Stories набагато більше.

Captiona

Скачати для iOS
Додаток для тих, хто хоче гарно підписувати свої пости, але страждає через брак креативних ідей. Користуватися Captiona дуже просто: вводиш ключове слово, а далі додаток сам підбирає сотні висловів чи фраз, що підходять за змістом. Обираєш те, що сподобалося найбільше, копіюєш і вставляєш в Instagram.
Єдиний мінус: доступна лише англійська мова.

Hype Type

Скачати для iOS
Скачати для Android
Один з тих додатків, що перетворюють звичайні Stories в трендові. Дозволяє додавати різноманітну анімацію і підписувати фото незвичайними шрифтами.

Preview

Скачати для iOS
Скачати для Android
Мабуть, один з найбільш універсальних додатків для Instagram та Stories. Preview дозволяє планувати фото, переставляти їх місцями, додавати різні фільтри. Окрім того, додаток також підходить для роботи зі Stories: можна планувати годину і хвилину, коли їх потрібно викласти, після чого зберегти, а в зазначений час прийде сповіщення від Preview.

VSCO

Скачати для iOS
Скачати для Android
Мабуть, один з найпопулярніших додатків для Instagram. Його основна особливість – ексклюзивний набір фільтрів, які відрізняються від запропованих в самому Instagram. Можна сказати, що ці фільтри будуть виділяти твоє фото серед інших у стрічці, але дуже багато Instagram-блогерів користуються цим додатком, тому особливо ефекту «вау» не буде. Окрім того, є можливість робити фото одразу в додатку з багатьма вбудованими функціями.

8mm app

Скачати для iOS
Скачати для Android
8mm — це додаток, який додасть вінтажності твоїм Stories або ж відео. Можна додати різні олдскульні фільтри чи використовувати ретро-кольори. Окрім того є можливість додати на фото рамки, як у справжньому 8мм об’єктиві.

Snapseed

Скачати для iOS
Скачати для Android
Один з найважливіших додатків для обробки фотографій. У ньому можна робити все: від звичайного розширення кадру до замальовування зайвих об’єктів на фото.

Planoly

Скачати для iOS
Скачати для Android
Зручний додаток для тих, хто любить планувати пости наперед. Можна запланувати до 30 постів на місяць безкоштовно, для більшої кількості потрібно переходити на платну версію.
Одна з найкращих можливостей додатку – перегляд своєї сторінки з запланованими постами. Таким чином отримуєш змогу подивитися, чи подобається розташування майбутніх постів, чи краще щось переставити місцями.

Layout

Скачати для iOS
Скачати для Android
Досі любиш колажі? Тоді цей додаток спеціально для тебе: Layout створює колажі, в які потім можна додати фільтри або інші цікаві штуки.

CropVideo Square Editor

Скачати для iOS
Оскільки Instagram автоматично обрізає відео по своєму шаблону, цей додаток знадобиться усім, хто любить викладати відеопости. CropVideo дає можливість контролювати не лише розмір та позицію відео, але й колористику. Користуватися додатком просто: лише обрати конкретну зону на відео, а далі програма усе зробить сама.
Якщо не сподобалося – можна скасувати зміни. Якщо нема впевненості, чи сподобалося, є можливість попереднього перегляду. 

InShot

Скачати для iOS
Скачати для Android
InShot – ще один популярний додаток для редагування Stories. Аби почати, потрібно вибрати співвідношення кадру 9:16, а потім уже працювати. Можна пришвидшувати відео, використовувати ефекти або навіть створювати колажі. По суті, можна робити усе, що дозволяє фантазія.

Автор статті: Олексій Мандзій
Джерело: inspired.com.ua