+38 063 95 995 06
Статті

Як виглядати? 6 потрібних порад для класного вигляду на фотосесії



Давайте визнаємо це вибір того, що вдягнути на фотосесію, може бути надзвичайно напруженим! Але знайти ідеальне вбрання (особливо для сім’ї) легше, скориставшись невеликими рекомендаціями.

Спочатку виберіть свою палітру


Підберіть палітру з 3-4 кольорів. Подумайте з точки зору тонів: темні, нейтралі, пастелі тощо. Кожна людина в сім’ї може показати власне почуття стилю в обраній кольоровій палітрі.



Підберіть одяг до локації зйомки


Завжди пам'ятайте про місце фотосесії, коли вибираєте наряд. Якщо вона відбувається в межах міста, візьміть пару улюблених підборів та сукню, щоб відповідати галасливій атмосфері міста. Якщо ви вибрали більш природну обстановку, виберіть щось повсякденніше, наприклад, максі-плаття, плоскі босоніжки або чоботи.


Комфортний одяг


Мама в короткій спідниці та на високих підборах виглядає дещо дивно поруч зі своїми дітьми, тому я завжди кажу своїм клієнтам подумати про те, щоб спочатку було комфортно. Те, що ви хочете пам’ятати через 10 чи 20 років, - це не те, наскільки талановито ви займалися стилюванням своїх дітей, а як щасливі, що були разом з родиною. Підберіть одяг, який дозволить вам вільно бігати і бути безтурботним! Якщо ви любите носити джинси, не дивіться далі. Вони зручні та фотогенічні.


Дозволь волоссю рухатись


Я фотограф, який віддає перевагу довшому волоссю, щоб продемонструвати рух. Я розкриваю багатьом клієнтам, що в країні сонячного світла та веселок у нас також є вітер. Ідеально вкладеного волосся не буде. Я жартую на всіх зйомках: “Багато відомих людей платять за дорогі вітрові машини, а матінка-природа сьогодні дає нам це безкоштовно!”


Аксесуари


Аксесуари доповнюють ваш образ на зйомку. Вони надають кольори та підкреслюють особистість. Це завжди гарна ідея додати оригінальні речі у свій образ.


Найміть професійного стиліста


Якщо ви сумніваєтесь, проконсультуйтеся з професіоналом. Звернувшись за допомогою до стиліста, навіть якщо вам треба допомога з власним гардеробом, і не плануєте купувати нових речей, ви можете прокачати ваш стиль на наступний рівень.

Стаття Click Magazine