Статті

Як виглядати? 6 потрібних порад для класного вигляду на фотосесії

2020-10-11 16:50


Давайте визнаємо це вибір того, що вдягнути на фотосесію, може бути надзвичайно напруженим! Але знайти ідеальне вбрання (особливо для сім’ї) легше, скориставшись невеликими рекомендаціями.

Спочатку виберіть свою палітру


Підберіть палітру з 3-4 кольорів. Подумайте з точки зору тонів: темні, нейтралі, пастелі тощо. Кожна людина в сім’ї може показати власне почуття стилю в обраній кольоровій палітрі.



Підберіть одяг до локації зйомки


Завжди пам'ятайте про місце фотосесії, коли вибираєте наряд. Якщо вона відбувається в межах міста, візьміть пару улюблених підборів та сукню, щоб відповідати галасливій атмосфері міста. Якщо ви вибрали більш природну обстановку, виберіть щось повсякденніше, наприклад, максі-плаття, плоскі босоніжки або чоботи.


Комфортний одяг


Мама в короткій спідниці та на високих підборах виглядає дещо дивно поруч зі своїми дітьми, тому я завжди кажу своїм клієнтам подумати про те, щоб спочатку було комфортно. Те, що ви хочете пам’ятати через 10 чи 20 років, - це не те, наскільки талановито ви займалися стилюванням своїх дітей, а як щасливі, що були разом з родиною. Підберіть одяг, який дозволить вам вільно бігати і бути безтурботним! Якщо ви любите носити джинси, не дивіться далі. Вони зручні та фотогенічні.


Дозволь волоссю рухатись


Я фотограф, який віддає перевагу довшому волоссю, щоб продемонструвати рух. Я розкриваю багатьом клієнтам, що в країні сонячного світла та веселок у нас також є вітер. Ідеально вкладеного волосся не буде. Я жартую на всіх зйомках: “Багато відомих людей платять за дорогі вітрові машини, а матінка-природа сьогодні дає нам це безкоштовно!”


Аксесуари


Аксесуари доповнюють ваш образ на зйомку. Вони надають кольори та підкреслюють особистість. Це завжди гарна ідея додати оригінальні речі у свій образ.


Найміть професійного стиліста


Якщо ви сумніваєтесь, проконсультуйтеся з професіоналом. Звернувшись за допомогою до стиліста, навіть якщо вам треба допомога з власним гардеробом, і не плануєте купувати нових речей, ви можете прокачати ваш стиль на наступний рівень.

Стаття Click Magazine