Статті

Фотографуємо улюбленців: 10 порад

2020-10-12 10:31

Якщо ви маєте домашнього улюбленця, то чи не половина фото на вашому телефоні - фото ваших милих компаньйонів, правда? В цій статті ми дамо кілька порад для покращення ваших фото та зображення улюбленців в новому світлі.



Phil Harris - весільний фотограф з Уельсу. Він поділився декількома улюбленими ідеями для кращих фото ваших улюбленців, а в цьому випадку - собаки.


1. Світло з вікна



Світло з вікна є одним з найкращих варіантів м’якого освітлення, яке ви можете отримати. Наступного разу коли захочете сфотографувати тваринку, розмістіть її біля вікна.


2. Світло телефона



Якщо це не вдасться, спробуйте використати світло на своєму мобільному пристрої, щоб засвітити недостатньо освітлені частини.


3. Фольга



Проста хендмейд конструкція допоможе додати трохи креативу вашим зображенням. Використайте мінімальну глибину різкості, щоб створити фантастичне боке на фоні вашого зображення.


4. Переверніть відображення



Симетрія та відображення є найкращими друзями фотографа. Після того, як ви навчитеся використовувати калюжі у власних цілях, ви завжди звертатимете на них увагу.


5. Дзеркало і негативний простір



Негативний простір дуже добре спрямовує око глядача. Чому б не використати дзеркало і малу глибину різкості, щоб створити більше негативного простору.


6. Вогники



Це один з найстаріших трюків, але вогники завжди є хорошим доповненням кадру.


7. Скло



Завжди тримайте при собі мобільний телефон чи скло для випадку, якщо вам необхідно буде додати відображення.


8. Призма



Призма додасть відбиттю кольору.


9. Засвітка телефоном



Ви можете створити красиву засвітку і бліки просто під кутом спрямувавши ліхтарик в об’єктив.


10. Змініть перспективу



Пам’ятайте, хороші фото виходять, якщо отримувати їх різними шляхами. 90% залежить від кута зйомки. Спробуйте відшукати незвичайну перспективу для зйомки домашнього улюбленця.


Хай щастить!

Автор: Phil Harris