+38 063 95 995 06
Статті

3 ключі до успішної мінімалістичної фотографії від Federico Alegria

Цікава думка щодо мінімалістичної фотографії!

Вперше я дізнався про мінімалізм ще до відкриття фотографії. Я зробив це через DeviantArt (о, хлопче, це були старі добрі часи для цієї платформи, тепер вона значно відрізняється від того, що була раніше), і я відчув справжню зацікавленість концепцією.

Пізніше я спіткнувся до мінімалізму в музиці, а потім зрозумів, що це скоріше підхід, а не фіксована тема чи стиль.

Перше, що вам потрібно зрозуміти про мінімалізм, це те, що він - незважаючи на свою простоту - надзвичайно складний. Менше - більше - досягти не так просто.

Мінімалізм вимагає високого розуміння композиції, і він підкреслює (в надзвичайно радикальному спрощенні) форму, використовуючи основні форми, монохроматичні палітри та прості лінії.

Найкращий спосіб почати розуміти, що насправді мінімалізм - це споживати видатні приклади ремесла. Після цього, якщо вам цікаво почати створювати мінімалістичні фотографії, ви можете почати експериментувати.

1. Компонуйте з негативним простором у свідомості

Композиція за допомогою негативного простору - це дуже корисний спосіб вирішити питання, якщо ви хочете розпочати створення красивих мінімалістичних образів. Тут ви будете протиставляти окремий об’єкт більшій (нейтрально забарвленій) площі чи простору чи малоінвазивному контексту. Важливо, щоб контраст між високим візуальним впливом суб’єкта та майже відсутнім фоном.

2. Монохромна палітра

Монохромний не обов'язково означає чорно -біле. Ви можете працювати з одним кольором та його різними відтінками, щоб створювати мінімальні та прості композиції. Почніть своє дослідження мінімалістичної фотографії, використовуючи просте однотонне тло, одну або дві колірні схеми для всього зображення та кілька простих форм.

Мінімалізм вимагає більшої творчості та відкритості, а не дорогої камери чи об’єктиви. Так само, як і абстрактне мистецтво, мінімалізм може бути досить суб'єктивним, якщо ви зберігаєте речі простими і зменшеними.

3. Зміст ваших зображень



Найкращі зображення передають історію, повідомлення, настрій і навіть концепцію. Мінімалізм не є винятком, і він повинен мати деяку глибшу сутність або наміри, щоб зробити його більш значущим для аудиторії. Зрештою, ви хочете створити образи, які щось розказують людям, якщо ні, то навіщо взагалі турбуватися фотографією?

Тільки пам’ятайте, що вчитися фотографії - це найкращий спосіб вивчення фотографії, і тільки завдяки практиці та більшій практиці ви досягнете певного рівня майстерності. Надзвичайно приємно, коли хтось призначає вам проекти з чіткими цілями, щоб насправді зробити фотографії з якимось сенсом.


автор Federico Alegria
July 26, 2018